Vilkår

Når du køber en opskrift, så modtager du kort tid efter en mail med et link, så du kan downloade den som en pdf-fil. Det er derfor meget vigtigt, at du skriver din korrekte mailadresse, når du bestiller.

VIGTIG INFORMATION: Da det kun er muligt at åbne linket én gang, så er det vigtigt, at du henter opskriften ned og gemmer filen på din Mac, pc eller hvilket medie, du vælger. Du kan med andre ord ikke åbne linket igen, hvis du allerede har gjort det.

Jeg gør opmærksom på, at der er copyright på mine opskrifter, og at opskrifterne alene er til privat brug. Opskrifterne må derfor ikke kopieres, sælges eller distribueres videre på nogen måde. Samtidig må salg af produkter, som er lavet efter opskrifterne, heller ikke finde sted.

Inden du går i gang med en opskrift, er det være en god ide at kigge på www.jenakofoed.dk under ”Rettelser”. Her finder du nemlig information, hvis der skulle være rettelser til opskrifterne.

PRISER

Alle beløb i webshoppen er i danske kroner og inkl. moms. Ved køb af fysiske varer tillægges fragt.

BETALING

Du kan bruge følgende betalingsformer:
Dankort, Visa, Mastercard og andre betalingskort.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200,- kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Når du køber, så sendes du direkte videre til Bambora betalingsløsning.

LEVERING

Varer, der ikke sendes digitalt, sendes med PostNord og afsendes inden for 4-5 hverdage. Pris for forsendelse er 50,- (inkl. moms) til Danmark uanset, hvor meget du har handlet for. Fragtpriser til udlandet fremgår ved betaling.

I tilfælde af at afsendelsen forsinkes mere end 5 dage (fx. ved restordre eller lign) får du besked pr. mail.

HANDELSBETINGELSER

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer. Det er derfor ikke muligt at få penge tilbage for opskrifter købt som pdf-filer.

Der ydes 24 mdr. reklamationsret. Kunden skal reklamerer inden for 2 mdr. efter kunden har konstateret fejlen eller manglen. 

På fysiske varer ydes der 14 dages bytteret, regnet fra den dag varen er modtaget.

OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER

For forbruger bosat i Danmark:

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. såfremt deres betingelser er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klagesøgning Carl Jacobsens Vej 352500 Valby

For forbruger med bopæl i et andet EU-land:

Du kan du klage via EU-Kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/odr/  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse, som er:  info@jenakofoed.dk

Jena Kofoed Strik og Design – Bremensgade 81, 2300 København S